O nama

O namaSvoje celokupno poslovanje firma je bazirala na teritoriji Novog Sada na čijem je području do sada izgrađeno oko petnaest stambenih objekata ukupne površine preko 25.000 m2 i četiri privredna objekta.  Izgrađeni objekti u velikoj meri se nalaze u bližoj okolini centra grada.

Najznačajniji izgrađeni privredni objekti su skladište Progresa pekarske industrije i silosi za žitarice u Krčedinu.

Izgrađeni stambeni objekti nalaze se na sledećim lokacijama: Tekelijina ulica u kojoj se nalaze tri objekta, ul Polgar Andraša tri objekta, ul. Braće Ribnikar jedan objekat, ul. Temerinska na kojoj se nalazi jedan objekat, i  naselje Avijacija  i Lončarska ulica takođe po jedan objekat.  U toku 2011. godine završena je izgradnja stambeno- poslovnog objekta na Somborskom bulevaru, u Rejmontovoj ulici br. 14 (Bulevar Patrijarha Pavla 14) u Novom Sadu, površine 1.500 m2 i u celosti prodat. U  2012. godini je  završio  izgradnju višestambenog objekta u Ul. Ilije Birčanina br. 1 u Novom Sadu. Objekat  je isključivo stambeni, površine oko 1.100 m2. Zgrada ima 14 stanova, bez lokala i garaža, a u suterenu su tehničke prostorije i u celosti je prodat.

U toku 2014. godine su sagrađena dva objekta u Veterniku, Ul. Vase Čarapića bb, ukupne prodajne površine cca 700 m2  i isto u celosti prodat.

U 2014. godini je takođe jedna od glavnih aktivnosti bila priprema lokacija za novu stambeno-poslovnu izgradnju na lokalitetima u Novom Sadu, i to u UL. Gundulićeva 26 i 28 (spojene zgrade u jedan objekat. One su završene 2017. godine, ukupna prodajna površna oko 1.100 m2, svi stanovi prodati i uknjiženi). Krajem 2017. Godine je završen višestambeni objekat u Polgar Andraša 6b, sve prodato, ukupna prodajna površina iznosi oko 950 m2.  U toku 2019 godine započeli smo sa izgradnjom poslovno stambenog objekta na Futoški put 5-Nova bb čije predugovaranje počinje.